Voor Wie?

Voor organisaties die willen vernieuwen


Voor organisaties of delen van organisaties die structureel willen vernieuwen. Die beseffen dat het belangrijkste potentieel in hun eigen mensen zit. Dat intrinsiek gemotiveerde mensen die zich verbinden met de missie, de klant en hun eigen talent goud waard zijn. Voor organisatiesorganisaties die tegen de beperkingen aanlopen van planning en control. Die ervan overtuigd zijn dat het beter kan, en hulp kunnen gebruiken bij het "hoe".

Voor organisaties die willen groeien


Voor organisaties die willen groeien, maar de kracht en betrokkenheid van een kleine organisatie willen vasthouden. Die op een belangrijke kruising staan: Gaan we een managementlaag toevoegen en gaan we richting een klassieke "hark"-organogram of weten we de voordelen van een kleine én grotere organisatie te combineren? Kan ik ondernemer blijven of moet ik manager worden?

Voor bedrijven die daarop het antwoord wel weten, en hulp kunnen gebruiken bij het "hoe".

Voor managers


Voor managers die hun rol willen veranderen. Om effectiever te worden. Om mensen te laten excelleren. Niet in de laatste plaats zichzelf.

Voor managers die op zoek zijn naar meer toegevoegde waarde en plezier. Die de beperkingen ervaren van planning, control, targets en beoordelingen. Die willen "vonken in plaats van vinken". Kortom voor managers die niet willen managen maar willen LEIDEN in een moderne organisatie, en hulp kunnen gebruiken bij het "hoe".