Rol

Met ervaring + kennis + netwerk + talent

In elk traject combineer ik mijn ervaring, kennis, netwerk en talent met die van de organisatie.

Mijn ervaring als leidinggevende aan vernieuwing. Vernieuwing van producten, concepten en organisaties. Bij industrieel ontwerpbureaus, industrie en intermediair. Mijn ervaring met vernieuwend leidinggeven. Mijn kennis van vernieuwing met mensen. Van succesfactoren bij bedrijven, van goede voorbeelden, van de Slimste Bedrijven van Nederland. Van modellen en tools, als hulpmiddel. Ik kan gebruik maken van mijn netwerk van specialisten op dit gebied, maar ook van bedrijven die net een stap verder zijn.

Mijn talent in één woord is terugbrengen. Terug naar de kern. Terug naar waar we het ook al weer allemaal voor zijn begonnen. Zonder ballast.

Klankborden


Voor organisaties die het helemaal zelf willen en kunnen doen, en die af en toe behoefte hebben aan een klankbord. Aan een frisse blik van buiten. Met kennis en ervaring.


Helpen


Voor organisaties die vanaf het begin vooral zelf aan de slag willen, en daarbij hulp kunnen gebruiken. Bij ideeën, de aanpak en in de uitvoering. Samen met de leidinggevende(n) en het team op zoek naar de kansen en hobbels voor verbetering. En de taken zo verdelen dat iedereen dát doet waar de toegevoegde waarde het grootst is.

Doen


Voor organisaties die niet zozeer behoefte hebben aan advies, maar concreet aan de slag willen. Die willen ervaren hoe dat werkt. Met iemand die het gewoon doet. Als pilot voor een afdeling of project, of als structurele verandering voor het hele bedrijf. Niet als verandermanager, maar als andere manager, met verandering tot gevolg.

Startend als (project)manager met een concreet doel werk ik vanaf dag 1 aan mijn eigen overbodigheid én die van de functie.